27 Mart 2025 tarihinde, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Avcılar Yerleşkesinde, "Ülkemizde ve Dünyada Maden Raporlama ve Değerleme Kodları" Konferansı gerçekleştirildi.

Genel Müdürümüz ve UMREK Başkanı Sayın Arslan NARİN, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Mehmet Bilgin, Mühendislik Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. İSMAİL İNCİ, Uygulamalı Jeoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve eski UMREK Komisyon üyesi Sayın Prof. Dr. Atiye TUĞRUL'un açılış konuşmalarını gerçekleştirdiği konferansta, UMREK ve uluslararası maden raporlama standartları, UMVAL Kodu, sürdürülebilirlik değerlendirmeleri ve etik ilkeler gibi madencilik sektörü için önemli konular ele alındı.

UMREK Eğitim ve Sertifikasyon Çalışma Grubu ve İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Jeoloji Mühendisliği Bölümü iş birliğiyle düzenlenen etkinliğe, sektör temsilcileri, uzmanlar, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Resim Galerisi

Her Hakkı Saklıdır , © MAPEG 2025